Lezárult az Alapítvány kérdőíves kutatásának első fázisa

Kérdőíves kutatás az új írányok meghatározásához

A MyFarm Alapítvány 2021-re már 6 család vállalkozásának beindulását segítette közel 800 közösségi előfizetővel közösen.
Célunk, hogy a jövőben a piac minden területén, minél több hazai vállalkozást, vállalkozási ötletet tudjunk segíteni, támogatni az indulásban. A cél elérése érdekében júniusban egy önkényes kitöltésen alapuló, nem reprezentatív kérdőíves kutatásba kezdtünk, melynek a kitöltési határideje 2021. június 21. éjfél volt. A kutatás során fel szerettük volna mérni a hazai online vásárlási szokásokat, a közösségi finanszírozás fogalmának ismeretét a hazai vásárlók körében, illetve kíváncsiak voltunk a hazai vállalkozási szokásokra is. 

Több, mint 2000 résztvevő

A kérdőívek kitöltését a határidőig több, mint 2000 ember kezdte meg, azonban fontos, hogy végső soron csak a teljesen befejezett és anomáliákat nem tartalmazó kitöltésekkel tud az Alapítvány dolgozni, így az előzetes szűrések alapján végül egy 500 kitöltést meghaladó adatbázissal indulhat majd meg a kutatás következő fázisa.

A kérdőíves nyereményjáték győztese

A kitöltők között az előzetesen meghirdetett nyereményjáték alapján egy ajándékcsomagot sorsoltunk ki, amely 1 db MyFarm vegyszermentes próba zöldségkosarból, 1 db nevezésből az I. Országos Tizenegyesrúgó versenyre, valamint egy Steve Jobs és egy Elon Musk életrajzi könyvből áll.


A sorsolás a nyereményjáték szabályzatát elfogadó 369 kitöltő között 2021. június 22. 10:30-kor zajlott, a nyertes Szabó Gábor, akivel az Alapítvány már felvette a kapcsolatot. 

Tags:
,