Hajdúhadházán is létrejött a környék első MyFarm termelőpontja

A negyedik gazda a bemutatkozók sorában

Engedjétek meg, hogy egyenként mutassuk be Nektek a MyFarm Alapítvány Több termelő együttműködési programja által létrejött új hazai termelőpontokat.
Az Alapítvány munkája révén a kiválasztott gazdák, csatlakozva az együttműködéshez, folyamatos segítséget, átfogó tudásanyagot és tanácsokat kapnak a vegyszermentes termeléshez.
Emellett az Alapítvány segítséget nyújt a lokális értékesítés során, a MyFarm modellnek köszönhetően már az idény kezdete előtt eladásra kerülnek a termények, így a gazdák teljes biztonságban vághatnak neki a szezonnak.

Következzen most Hajdúhadház gazdája! Az új termelőpontnak köszönhetően Hajdúhadház gazdájától vegyszermentes zöldégkosarakat várásárolhatnak többek között Debrecen, Nyíregyháza, Hajdúszoboszló, Balmazújváros, Hajdúböszörmény lakói is.

Hegyi Mihály rövid bemutatkozója

Hegyi Mihálynak hívnak, édesapám szintén Hegyi Mihály. Hajdúhadházon élünk, ami egy 15 ezer fős mezőgazdasági kisváros Debrecen és Nyíregyháza között. 32 éves vagyok, 10 évet dolgoztam egy kereskedelmi multinál, de eljött az idő, hogy a saját vállalkozásomat erősítsem és építsem ki. Édesapám 65 éves, nyugdíjas. Egész életében a Hajdú Ipari műveknél dolgozott és szabadidejében a mezőgazdaságban tevékenykedett. Régen egrest termesztett (mint olyan sokan ezen a környéken), viszont több, mint 30 éve foglalkozik már zöldségekkel és a háztáji kerttel, csakúgy, mint párja, Julika, aki a hajdúhadházi bölcsődében dolgozott nyugdíjazásáig.
Csapatunk tagja még Csoki, a kölyök német vizsla is, aki a biztonsági szolgálatot látja el.

Hiszünk abban, hogy az vagy, amit megeszel! Zöldségeink mindig is vegyszermentesek voltak, úgy gondoljuk, hogy az igazán szép, finom és egészséges termés titka a sok gondoskodásban és odafigyelésben, nem pedig a vegyszerekben rejlik…

Édesapám mára már egy 500m2-es házi kertet menedzsel, ahonnan finomabbnál finomabb terményekkel látja el a családot a teljes szezonban. Az eszemet nem tudom, mikor vásároltam utoljára boltban zöldséget!/Én ugyanakkor kezdő vagyok ezen a téren, de remélem, hogy hamar belejövök és megfelelő segítsége tudok majd lenni édesapámnak.

A gondolat, hogy saját vállalkozásba kezdjek, már régóta érlelődött bennem. Egy olyan vállalkozásba, amiből meg lehet élni, másokat segíteni és büszke is lehetek arra, amit alkotok. A Myfarm egy remek lehetőség erre!/Kell annál több, mint hogy az ember otthon van, és olyan egészséges dolgokat termeszt, amiket mások jóízűen fogyasztanak el? Nem hiszem!

Mindegyik MyFarm értékkel őszintén tudok\tudunk azonosulni. Alapvetően jellemző ránk a vegyszermentesség és a környezetvédelem, és nem szeretjük az eldobható, műanyag dolgokat, sem az ételekben, sem pedig az eszközökben, használati tárgyakban.

S, hogy mit várunk a közös együttműködéstől?
Sok sok sok sok előfizetőt, akik nagyon elégedettek lesznek azzal, amit az asztalukra teszünk, és egy remek vállalkozást, amiből meg lehet élni, és amit szeretünk.

Egy új, szép életet.”